Staša Srbulović na Svetskom prvenstvu u Grčkoj, nastavljaju se ligaška takmičenja

Predstojećeg vikenda nastavljaju se ligaška takmičenja u rukometu, kuglanju i fudbalu. U pojedinačnim sportovima Boranka Staša Srbulović učestvovaće na svetskom prvenstvu za gluve i nagluve u Grčkoj.

BOR – Borska teniserka Staša Srbulović takmičiće se 23. septembra, sa reprezentaciijom Srbije, na trećem svetskom prvenstvu za gluve i nagluve koje se održava na Kritu u Grčkoj. Staša je trenutno šesta na listi gluvih i nagluvih teniserki sveta, vicešampion Evrope, a na olimpijadi je prošle godine zauzela peto mesto.

Rukometašice Bora u drugom kolu Super B lige u nedelju u 15 sati gostuju u Kikindi istoimenoj ekipi. Boranke su u prvom kolu savladale Pančevo, dok je Kikinda poražena u Beogradu od Radničkog.

Kuglaši borskog Bakra u derbiju trećeg kola Prve lige Srbije tokom vikenda gostuju u Beogradu ekipi Tehnohemije. Ove dve ekipe su jedine koje su u prva dva kola ostvarile pobede.

U šestom kolu fudbalske Zone istok Zlot u subotu u 15 sati i 30 minuta dočekuje Knjaz. Bor u istom terminu gostuje u Boljevcu ekipi Rtnja, a Slatina dan kasnije putuje u Negotin gde igra sa Hajduk Veljkom. U ostalim utakmicama Balkanski dočekuje Branik, Tanasko Rajić gostuje u Lužnici, Brodoremont u Kladovu dočekuje Senjak, Timok u Zaječaru igra potiv Trebiča, a Jedinstvo u Pirotu protiv Rajka Mitića. Na tabeli je posle pet kola prvi Tanasko Rajić sa 13 bodova, Bor i Timok dele drugo i treće mesto sa bodom manje, Slatina je 13. sa 4, a Zlot 15. sa dva boda.

U Borskoj okružnoj ligi fudbaleri Krivelja u subotu u 16 sati dočekuju Rudnu Glavu, a Šarbanovac na svom terenu igra protiv prvoplasirane Sloge. U nedelju Nemetali u Donjoj Beloj Reci igraju protiv Male Vrbice, Brestovac dočekuje majdanpečki Rudar. U ostalim utakmicama Ključ dočekuje Radnički, Miloševo Polet, Blizna je domaćin Urovici, a Poreč u Donjem Milanovcu dočekuje Polom. Na tabeli vodi Sloga sa svim pobedama i 15 bodova, nemetali i Miloševo dele drugo i treće mesto sa 10 bodova, Radnički, Polom, Brestovac, Krivelj i Polet imaju po sedam bodova i dele od 7. do 11. mesta, a Šarbanovac i Urovica dele 12. i 13. mesto sa bodom manje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.