Svečani ispraćaj u penziju za 30 radnika RBM

MAJDANPEK – Za trideset radnika Ogranka Ziđina u Majdanpeku, koji su  između dva rudarska praznika stekli uslov za odlazak u penziju, priređena je svečanost, na kojoj im je, uz novčani poklon, lepe penzionerske dane poželelo rukovodstvo ove kompanije.

Kao što i sunce koje zalazi obasjava nebo, tako ćete vi i vaši saveti uvek biti  dobrodošli“, slikovito je naznačio Čen Kvinfeng, zamenik direktora RBM, doprinos svih radnika koji su ugradili sebe u majdanpečki rudnik.

U RBM , tačnije u pogonu Proizvodne usluge, provela sam ceo radni vek za koji će me uvek vezati lepe uspomene. Dosta smo radili, ali smo se  lepo i  družili“, rekla je Radmila Trujić jedna od „novopečenih“ penzionera.

U okviru obeležavanja 6. avgusta, u foajeu Galerije Centra za kulturu, otvorena je izložba fotografija „Majdanpečki rudnik kroz vreme“ koju je priredilo Udruženje za Majdanpek.

Povodom rudarskog praznika večeras će u centru grada za Majdanpečane koncert održati  Milan Mitrović i Džejla Ramović, a u 23 sata uslediće i tradicionalni šestoavgustovski vatromet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *