Turistička kampanja „Izaberi svoju avanturu“ počela iz Kladova

KLADOVO – Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, sa saradnicima, posetio je opštinu Kladovo i obišao najinteresantnije turističke destinacije koje nudi ovo područje, kej i pristanište u Kladovu, hidroelektranu Đerdap, naselje Karataš, vidikovac u Đerdapskoj klisuri i Donji Milanovac, a organizovana je i turistička plovidba čamcima Dunavom kod Tekije.

Istočna Srbija i Donje Podunavlje izabrano je kao prva destinacija za obilazak u okviru promotivne kampanje „Izaberi svoju destinaciju koju Turistička organizacija Srbije organizuje u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, čiji je cilj da što više turista provede odmor u Srbiji.

Ovaj kraj Srbije svake godine posećuje sve više gostiju, jer ima šta da se vidi, istakao je Ljajić, a uskoro će ponuda biti dodatno proširena i poboljšana jer je obezbeđeno više od 15 miliona evra iz fondova Evropske unije za uređenje kulturnog nasleđa. Takođe, završava se i rekonstrukcija puta od Brze Palanke do Kladova, što će znatno olakšati dolazak turista, naglasio je Ljajić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *