Mladi Borani koji imaju ideju i želju da pokrenu posao, mogli su na tribini u Domu omladine u Boru da čuju nešto više o mogućnostima za pomoć prilikom započinjanja biznisa, bilo da se radi o finansijskoj ili savetodavnoj pomoći.

BOR – U Domu omladine u Boru održana je tribina „Upotrebi znanje, pokreni Start ap“ posvećena mladima koji žele da započnu svoj posao. Cilj je bio da se što više mladih ljudi upozna sa mogućnostima koje imaju za pomoć na različitim nivoima, prilikom pokretanja posla, bilo da se radi o kreditima, nepovratnoj pomoći koju mogu da dobiju preko nacionalnih službi ili inostranim fondacijama.

Odziv mladih je bio iznad očekivanog, što pokazuje da u Boru postoji interesovanje za bavljenje preduzetništvom kod mladih, a ono što je potrebno je da dobiju sve potrebne informacije o mogućnostima koje imaju kako bi ih na pravi način iskoristili„, kaže projekt menadžer Marija Mitrović.

Tribina je organizovana u saradnji borskog Biznis inkubator centra i Naučno tehnološkog parka iz Niša, u okviru projekta pokretanja Start ap centra u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *