Uskoro useljenje nove zgrade Centra za socijalni rad u Kladovu

KLADOVO – Pre izgradnje nove zgrade, Centar za socijalni rad bio je smešten na istom ovom mestu u montažnoj baraci u kojoj je funkcionisanje bilo otežano u veoma lošim uslovima za rad i prijem velikog broja korisnika usluga, kaže Nevenka Boldorac, šef kabineta predsednika opštine Kladovo.

Centar za socijalni rad do pre pola godine radio je u montažnoj baraci koja je napravljena 1960.godine. Bilo je vrlo teško primiti svih 1400 korisnika u prostorije koje su bile neuslovne za rad sa svima njima. Zahvaljujući Ministarstvu rada i učešću Opštine Kladovo, urađen je ovaj projekat i danas imamo ovu reprezentativnu zgradu“.

Nevenka dodaje da će se izgradnjom novog objekta omogućiti normalan rad i funkcionisanje Centra za socijalni rad, a dogradnjom sprata objekat je dobio i novu konferencijsku salu i dodatne prostorije koje će zajednički koristiti Centar i Opštinska uprava Kladovo.

Danas možemo da vidimo finalne radove na uređenju ove nove zgrade, ovog novog objekta koji pripada Opštinskoj upravi. U prizemlju će biti, kao što sam već rekla, prostorije Centra za socijalni rad, a na spratu prostorije za skupštinske poslove i konferencijska sala, odnosno skupštinska sala, gde će se održavati sednice Skupštine opštine Kladovo, seminari, razne radionice i slično“, kaže Nevenka Boldorac.

Zgrada će uskoro biti useljena, a vrednost kompletnih radova i opreme je 31 milion dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.