Uspešna godina za Javno stambeno preduzeće Majdanpek

0

MAJDANPEK – Za Javno stambeno preduzeće Majdanpek, 2017. bila je jedna od uspešnijih godina.

Osim nabavke mašine za otpušavanje kanalizacije uspeli da opremimo sopstvenu radionicu neophodnim alatom, s obzirom na to da imamo radnike raznih profila, osposobljenih za intervencije u stambenim zgradama“, kaže Maša Mitrović, direktor Javnog preduzeća za stambene usluge Majdanpek.

U toku prošle godine nabavili smo i postavili 250 led sijalica u zgradama koje imaju ugovor sa našim preduzećem, u potpunosti smo uredili jedan dvosoban učiteljski stan u Vlaolu, a dali smo i veliki doprinos u sređivanju jedne kuće u Leskovu, u okviru serijala „S Tamarom u akciji“. Takođe, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, okrečili smo 14 ulaza stambenih zgrada u Majdanpeku, a u 40 je sanirana vodovodna instalacija, nakon pucanja, usled velikog mraza u februaru i martu prošle godine“, dodaje Mitrović, napominjući da je u toku prošle godine Skupština opštine Majdanpek donela veoma bitnu Odluku o načinu održavanja stambenih zgrada i sufinansiranju aktivnosti na poboljšanju svojstava stambenih zgrada, koja će regulisati mnogo toga u ovoj oblasti.

Ono po čemu će zaposleni u ovom preduzeću svakako pamtiti 2017. godinu jeste potpisivanje kolektivnih ugovora sa osnivačem i sindikatom, kojima su  regulisana prava radnika u smislu isplate zarada, toplog obroka, regresa i prevoza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *