Uspešna godina za Turističku organizaciju “Bor”

BOR – Za Turističku organizaciju “Bor“ prethodna godina je bila uspešna i kada je reč o organizovanju i učestvovanju na manifestacijama, a i kada je reč o realizaciji planova i projekata u turizmu. Na tradicionalnom Sajmu turizma u Beogradu, Turistička organizacija “Bor”, je na svom štandu predstavila celokupnu turističku ponudu grada i okoline, objedinjenu na jednom mestu u vidu „Galerijske prezentacije“ sa 18 uramljenih najlepših fotografija sa različitim motivima grada, Borskog jezera, Brestovačke banje, Lazareve pećine kao i  celokupnim smeštajnim kapacitetima, tradicionalnim  jelima, industrijskim turizmom. Kada je reč o manifestacijama koje oganizuje, “Dani Brestovačke banje” su prethodne godine okupili zavidan broj izlagača i posetilaca.

Dani Brestovačke banje ostvarili su bum u smislu da je zabeležena velika posećenost i da je ostvarena značajna izložbeno-prodajna dobit. Ovu manifestaciju finansijski su pomogli grad Bor i Ministarstvo trgovine i turizma, koje je pohvalilo ažurnost zaposlenih u našoj organizaciji” istakla je Maja Bakoč, direktor TO “Bor”

Turistička organizacija Bor će i ove godine predstaviti turističko ponudu ovog dela Srbije na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Ovogodišnji Sajam turizma u Beogradu doprineo je sklapanje više od 10 ugovara borske turističke organizacije sa privatnim agencijama i sa turističkim organizacijama u pripremama za nastup na ovoj manifestaciji. Osnova turističke ponude na sajmu ove godine biće lokaliteti Borsko jezero, Lazareva pećina i kanjon, koji privlače najveću pažnju turista koji obilaze ovaj deo Srbije” naglasila je Maja Bakoč, direktor TO “Bor”.

Osnova razvoja turizma grada i okoline biće utemeljena u Lokalnom planu razvoja turizma grada Bor za period od pet godina, koji će biti koncipiran u ovoj godini. Akcenat Turističke organizacije “Bor”, a po preporuci resornog ministarstva, u tekućoj godini će biti na realizaciji manjih projekata afirmacije turističkih potencijala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *