Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu

0
BOR – Mnogobrojna publika u borskom sportskom centru uživala je, završnog dana turnira, i u revijalnim utakmicama najmlađih borskih ekipa, cicibana, i tradicionalnom susretu mršavih i debelih. U ostalim takmičarskim  kategorijama, najuspešniji timovi bili su ABS Auto, kod veterana i petlića, Grafomed, u konkurenciji kadeta i Mamutovski mobil, u kategoriji pionira. U kategoriji petlića najbolji golman je Nemanja Jakovljević iz ekipe ABS auto, strelac Stefan Jokić iz ekipe ABS auto, igrač Aleksa Bibanović iz Mozaika. U kategoriji pionira najbolji golman je David Basarabić iz ekipe Mamutovski mobil, strelac Martin Novaković iz ekipe Novaković, a najbolji igrač Milan Leković iz ekipe Mamutovski mobil. U kategoriji kadeta najbolji golman je Stefan Jovanović iz Grafomeda, strelac Andrija Milićević iz ekipe Šimano, a igrač Slavko Apostolov. Kod veterana najbolji golman je Milan Milosavljević iz ekipe total dizajn, strelac Drahgan Šćopić iz ABS-a i igrač Dejan Stojčić takođe iz ekipe ABS-a. U kategoriji seniora najbolji golman je Srđan Anđelkovićiz ekipe Pelivana, Damir Ramadani iz ekipe Real Bor i igrač Marko Cokić iz ekipe Pelivan.

„I ove kao i prethodnih gdina lokalna samouprava je tu da budepokrovitelj ove manifestacije . Mogu da kažem da sam zadovoljan brojem prijavljenih ekipa i kvalitetom i nadam se da će naredne godine biti više ekipa“
– izjavio je Marko Nikolovski– član Opštinskog veća zadužen za omladinu i sport.
 
Novogodišnji turnir u malom fudbalu ostaće manifestacija od opšteg interesa kada je reč o sportskim događajima u Boru, ali će ubuduće brigu o njoj preuzeti Savez sportova opštine Bor.
 
„U konkursu za sport mićemo ove manifestacije od interesa za opštinu Bor finansirati kao i pre. U periodu jun-decembar sve te manifestacije organizovaće i Savez sportova opštine Bor“– rekao je  Marko Nikolovski – član Opštinskog veća zadužen za omladinu i sport.
 
Najbolje od 35 ekipa na turniru, golmani, strelci i igrači, po kategorijama, nagrađeni su peharima, diplomama, medaljama i sportskom opremom, a timovi seniora i veterana osvojili su i novčane nagrade iz kotizacionog fonda, pri čemu je najboljem seniorskom timu pripalo 50 hiljada dinara. Organizator turnira bila je Asocijacija „Sport za sve“, uz podršku lokalne samouprave.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2encsq“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *